Creative LAB

Een creatief avontuur, waarin je zal ontdekken dat alles inspiratie kan zijn om mee te spelen en tot nieuwe creatieve ideeën te komen.

In deze workshop ervaar je hoe het is om vanuit speelse, artistieke opdrachten te verkennen, te experimenteren en te maken. Alleen en samen. Dompel jezelf onder in een creatieve ruimte, waarin een beroep wordt gedaan op jouw associatieve geest. Een ruimte waarin niets moet en alles kan! Tijdens dit creatieve avontuur, begeleid door Maite van der Marel, zal je ontdekken dat alles inspiratie kan zijn om mee te spelen en tot nieuwe creatieve ideeën te komen.

Deze workshop is gericht op kinderdagverblijven, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Over de workshopleider

Maite van der Marel is o.a. als muzikant, trainer en workshopleider betrokken bij projecten met verschillende doelgroepen in een artistieke, educatieve en sociaal-maatschappelijke context. Zij verdiepte zich sinds haar opleiding (Docent Muziek, Codarts 2010) al in nieuwe vormen van muziekonderwijs. Hierbij inspireerde creative collaborative music making haar als werkwijze om op nieuwe manieren verbinding te maken met kunst, creatief leren, (inter)persoonlijke ontwikkeling en sociale verandering.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.