Spelen met jouw pedagogische opdracht

Ga op een speels en pedagogisch avontuur, met een onderzoekende, open blik naar de wereld en jouw onderwijswerkelijkheid.

Zelf maken vanuit intuïtie en door ontmoeting met de ander. We nodigen je uit om, in een korte workshop met ons samen, jouw eigen pedagogische opdracht op een andere manier aan te vliegen dan je gewend bent. We gaan op een speels en pedagogisch avontuur. Met een onderzoekende, open blik naar de wereld en jouw onderwijswerkelijkheid.

Deze workshop is gericht op primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Over de worksopleiders

Rob van der Poel en Martijn Galjé werken voor stichting NIVOZ. Samen faciliteren ze de Werkplaats Pedagogische Opgave, een onderzoekstraject waar een onderwijsgezelschap aan het werk gaat met elkaars pedagogische vraagstukken. Rob richt zich in zijn werk op Muzisch onderzoek, spel en embodiement. Martijn werkt bij NIVOZ als docent en richt zich op samenspel, het uiten van drijfveren en het benutten van intuïtie.

Over Stichting NIVOZ 

Stichting NIVOZ sterkt schoolleiders en leraren in de uitvoering van hun pedagogische opdracht. Dat doen ze op verschillende manieren: door de opleidingstrajecten Pedagogische Tact en Pedagogisch Leiderschap (NIVOZ-opleidingen), door onderzoek met en voor de praktijk, en door online publicaties (NIVOZ-platform hetkind).

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.