Advies, Programma's

Theaterprogrammering

Het beleven van professionele kunst daagt leerlingen uit om goed te kijken, te luisteren en zich te verwonderen. Jaarlijks bereiken we bijna 10.000 leerlingen uit het basisonderwijs die in aanraking komen met professionele uitingsvormen van kunst en cultuur.

Duda paiva
Interesse?

Neem contact op voor een afspraak

Theaterprogrammering

NEOS programmeert jeugdtheater van – bij voorkeur – makers uit onze eigen stad en regio. Hierbij houden we rekening met een afwisselend aanbod, waarin dans, theater en muziek zijn vertegenwoordigd. We zorgen dat theatergroepen voor volle zalen spelen, op momenten dat het voor de scholen goed uit komt. Daarnaast bieden we educatief materiaal dat de leerkracht voor óf na het bezoek in de klas zelf kan behandelen.

De voorstellingen worden gespeeld in theaters als De Lieve Vrouw, Flint Theater, Veerensmederij en ICOON-theater. Zo kunnen leerlingen de sfeer proeven van een echt theater. Voor de jongste leerlingen kan de voorstelling plaatsvinden op school. Op welke plaats dan ook, leerlingen maken kennis met professionele dansers, acteurs en musici.

Interesse?

De programmeur van NEOS vertelt graag over het voorstellingsaanbod van schooljaar 2022-2023 en binnenkort ook van 2023-2024. Neem contact op voor een afspraak via team@neoscultuuronderwijs.nl. 

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.