15 nov 2022

Info-middag KleintjeKunst

Er bestaat geen mooier publiek dan de allerjongsten. Niemand reageert zo onbevangen en direct. Niemand brengt jouw kunstenaarschap zo goed terug naar de kern. Kleintje Kunst leert je om deze bijzondere doelgroep te raken met jouw kunstvorm.

Informatie
Locatie
Het Eemhuis
Datum
15 november 2022 - 15 november 2022

Creatievelingen uit álle kunstdisciplines die open staan voor een nieuw werkveld kunnen zich aanmelden voor dit unieke coachingstraject. Hoe hou je de aandacht vast van 0 tot 6-jarigen? Hoe neem je ze mee in een speels onderzoek naar klanken, beelden of bewegingen? Hoe laat je ze hun eerste stappen zetten in het zelf creëren? Onder begeleiding van artistiek leider Cathalijne Smulders ga je op onderzoek uit.

Je word begeleid om vanuit je eigen kunstdiscipline een korte performance les te ontwikkelen en deze daarna uit te voeren op kinderdagverblijven en voorscholen in Amersfoort. Voor jouw deelname ontvang je een vergoeding. Ook is er de intentie om het project na de ontwikkelfase voort te zetten.

Op dinsdag 15 november ben je welkom op een info-middag in Amersfoort. Meld je aan door een mail te sturen naar Anne Wiersma.

Voor wie?

  • Kunstenaars en makers uit alle mogelijke disciplines
  • Woonachtig in Amersfoort of omgeving

Wat wij bieden

  • Een vergoeding voor deelname
  • Professionele begeleiding om je eigen makerschap te verdiepen en onderzoeken
  • Zicht op toekomstig werk op voorscholen en kinderdagverblijven
  • Ontmoeting en uitwisseling met +/ vier andere makers in hetzelfde traject

NEOS Cultuuronderwijs werkt voor dit project intensief samen met KleintjeKunst. Het project loopt van november t/m de zomer van 2023. Kijk op Kleintjekunst.nl om een indruk te krijgen van de werkwijze en eerdere projecten.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.