22 mrt 2023

Netwerkbijeenkomst po Museumdates

Dompel je onder in het Amersfoortse museumaanbod. Tijdens de Netwerkbijeenkomst po van NEOS Cultuuronderwijs kunnen keerkrachten, ICC'ers en directies uit het primair onderwijs inspiratie opdoen tijdens flitsbezoeken aan drie Amersfoortse musea.

Informatie
Aanbod voor
PO
Datum
22 maart 2023 - 22 maart 2023

In het Mondriaanhuis maak je kennis met de nieuwe familietentoonstelling Vogels & Vissen – de kunst van het weglaten. In het doe-het-zelf-atelier maak je jouw eigen (abstracte) compositie van de vogel in een Blocbird.

In Kunsthal KAdE krijg je een uniek kijkje in de keuken van een kunsthal: een sneak peak van het onderwijsprogramma KAdE achter de schermen én je ziet de tentoonstelling Ministry of fear/foam van Folkert de Jong.

In Museum Flehite breng je een bliksembezoek aan de tentoonstelling van Philip Haas, waarin oude kunstwerken tot leven komen. In Depot Junior zie je voorbeelden van de erfgoedprojecten, waarbij altijd het zelf kijken, ontdekken en ervaren centraal staan.

De middag wordt afgesloten met een feestelijke borrel in KAdEcafé. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan.

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 22 maart
  • Tijd: 14.30 – 17.00 uur
  • Inloop vanaf 14.15 uur bij Mondriaanhuis, Kortegracht 11 Amersfoort
  • Toegang: gratis

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.