primair onderwijs

Boulevard410

Boulevard410 Amersfoort
Educator
Cleo Valkenburg
Cleo.valkenburg@meerkring.nl
Contactgegevens
Laakboulevard 410
3825 KL Amersfoort
boulevard410.nl

Over Boulevard410

Boulevard410 is een Algemeen Bijzondere school. Dat wil zeggen dat de school openstaat voor iedereen. De sfeer in de school is vriendelijk en vooral open. Boulevard410 staat midden in de samenleving en heeft oog voor de verschillende achtergronden van mensen. Zij werken actief aan doelstellingen op het gebied van burgerschap en integratie.

Door middel van een gevarieerd lesaanbod streven ze naar een optimale ontwikkeling voor elke leerling op sociaal, emotioneel, communicatief, praktisch, cognitief, motorisch en creatief gebied. De kerndoelen voor het primair onderwijs zijn leidend.

De leerlingen van Boulevard410 hebben bijzondere zorg en begeleiding nodig, omdat bij alle leerlingen op deze school het leren en ontwikkelen niet vanzelf gaat.

Voor iedere leerling wordt een ontwikkelingsperspectief opgesteld, waarin op basis van de beginsituatie een uitstroomperspectief wordt geformuleerd. De jaarlijkse leerrendementen worden in het ontwikkelingsperspectief verwerkt en, waar mogelijk of nodig, wordt het perspectief bijgesteld.

Cultuuronderwijs en Boulevard410

Boulevard410 volgt momenteel CMK ambitieniveau 2. In ambitieniveaus 2 kiest de school voor verdieping van cultuuronderwijs en zet in op een kwalitatief hoogwaardiger en intensiever programma.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.