culturele aanbieders

Flint

Flint is een theater grenzend aan de binnenstad van Amersfoort. De programmering loop uiteen van cabaret, toneel, musical, muziek tot dans en theater.

Educator
Lennart van den Hof (contactpersoon)
lennart.vandenhof@flint.nl
Openingstijden
Op aanvraag
Contactgegevens
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
033 422 9229 kassa@flint.nl flint.nl/

Flint is een theater grenzend aan de binnenstad van Amersfoort. De programmering loop uiteen van cabaret, toneel, musical, muziek tot dans en theater. Wekelijks worden er verschillende voorstellingen voor alle doelgroepen geprogrammeerd. Naast theater, is Flint ook beschikbaar als congrescentrum of vergaderlocatie. Het gebouw is met het oog op participatie midden in een woonwijk neergezet. Flint is het theaterhart van de regio Amersfoort en biedt een gevarieerd cultureel aanbod waarbij ieder bezoek een herinnering creëert.

Flint biedt een uniek en hoogwaardig platform voor een diversiteit aan cultuur, ontmoeting en ontspanning en is toegankelijk voor iedereen. Het theater verbindt bewoners, culturele instellingen en het bedrijfsleven. Ieder bezoek aan Flint zorgt voor een gedenkwaardige belevenis. In het gebouw worden niet alleen culturele voorstellingen en evenementen verzorgd, het aangrenzende Cultuurhuis met onder andere Theaterschool de Springplank is ook onderdeel van het pand.

In Flint en de Sint Aegtenkapel, waar Flint kleine evenementen programmeert, vinden per jaar ca. 350 evenementen plaats; 150 commerciële en 200 culturele.

Bereikbaarheid

Met het OV bereikbaar via stadsbussen 5 en 6, bushalte De Flint. Dan ca. drie minuten lopen.

Parkeren bij parkeergarage Flintplein.

 

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.