Mbo

Inspirerend cultuuronderwijs voor alle studenten in het mbo

NEOS begeleid bij het vormgeven van cultuuronderwijs op jouw locatie of opleiding.

Entree voor Anderstaligen documentaire film project NEOS Cultuuronderwijs

Expertise in cultuuronderwijs voor het mbo — NEOS inspireert met expertise in cultuuronderwijs en stimuleert de verbinding en samenwerking tussen Amersfoortse cultuuraanbieders en MBO opleidingen.

Dit doen we onder andere door het geven van advies, met inspiratie- en netwerkbijeenkomsten en het ontwikkelen en organiseren van projecten op maat.

De adviseurs van NEOS zetten hun brede kennis van cultuuronderwijs en het Amersfoortse cultuuraanbod in om jou als MBO-docent te adviseren en te inspireren. Zij bieden begeleiding bij het vormgeven van cultuuronderwijs op jouw locatie of opleiding.

NEOS Cultuuronderwijs werkt samen met het MBO en culturele aanbieders aan het inbedden van kunst- en cultuuronderwijs in de opleiding of een specifiek vak, passend bij het niveau en toekomstig beroep van de student.

Entree voor Anderstaligen documentaire film project NEOS Cultuuronderwijs
Onze diensten voor het mbo

Onze adviseurs denken graag pro-actief met je mee.

Onze adviseurs zetten hun brede kennis van cultuuronderwijs en het regionale cultuuraanbod in om scholen en mbo-opleidingen in Amersfoort

Ons cultuur aanbod voor het mbo

Bekijk het cultuuraanbod

Samen met lokale cultuur aanbieders werken we aan het cultuur aanbod passend bij alle studenten

Bekijk al het aanbod voor het primair onderwijs
Nieuwsberichten mbo

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van NEOS Cultuuronderwijs

Nieuws en Updates
training cultuurcoördinator voortgezet onderwijs
CCVO ook voor het mbo

Training Cultuur Coördinator

Training Cultuurcoördinator Voortgezet Onderwijs

Meeste gestelde vragen

Aan de slag met cultuuronderwijs op jouw school of opleiding? Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek. De meeste gestelde vragen over samenwerken met NEOS en het cultuuraanbod hebben we hiernaast alvast voor je op een rijtje gezet.

Direct een vraag?

Vraag het een van onze adviseurs

  • Hoe kan ik als school cultuuronderwijs afnemen bij NEOS?

    De adviseurs van NEOS bemiddelen in educatief aanbod van culturele instellingen en kunstdocenten in Amersfoort en omstreken en vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een adviesgesprek. Je kunt ook het aanbod voor mbo bekijken en rechtstreeks contact opnemen met een van de aanbieders. 

  • Krijg ik een vaste mbo adviseur waarmee ik samenwerk?

    Ja. Een adviseur van NEOS is vast contactpersoon voor een aantal mboopleidingen en locaties. Zo krijgt de adviseur een goed beeld van de cultuur educatieve ontwikkelingen op jouw opleiding of locatie en wordt er een goede samenwerkingsrelatie opgebouwd. 

  • Kan NEOS mij en mijn school ondersteunen bij een subsidieaanvraag?

    Er zijn een aantal subsidiemogelijkheden voor cultuureducatie in het mbo. NEOS adviseert en ondersteunt bij het aanvragen en het opstellen van projectplannen en begrotingen. Neem hiervoor contact op met je adviseur of stuur een e-mail naar team@neoscultuuronderwijs.nl.  

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.