Amersfoort of Leusden

Naar het theater

Boek samen met jouw klas een van de door NEOS geprogrammeerde theatervoorstellingen. Ieder jaar programmeert NEOS weer een divers en creatief aanbod aan voorstellingen voor alle leerjaren.

Theaterprogrammering onderwijs Amersfoort en Leusden NEOS cultuuronderwijs
Informatie
Aanbod voor
po
Locatie activiteit

In het theater of op school

Wanneer

In overleg

Duur

Voorstellingsafhankelijk

Deelnemers

In overleg

Bekijk later opnieuw
Delen
Heb je een vraag?

Neem contact op met onze adviseurs.

Jeugdtheater

NEOS programmeert jeugdtheater van – bij voorkeur – makers uit onze eigen stad en regio. Hierbij houden we rekening met een afwisselend aanbod, waarin dans, theater en muziek zijn vertegenwoordigd. We zorgen dat theatergroepen voor volle zalen spelen, op momenten dat het voor de scholen goed uit komt. Daarnaast bieden we educatief materiaal dat de leerkracht voor óf na het bezoek in de klas zelf kan behandelen.

De voorstellingen worden gespeeld in theaters als De Lieve Vrouw, Flint Theater, Veerensmederij, de Korf, de Kamers, ICOON-theater of theater De Tuin. Zo kunnen leerlingen de sfeer proeven van een echt theater. Voor de jongste leerlingen kan de voorstelling ook plaatsvinden op school. Op welke plaats dan ook, leerlingen maken kennis met professionele dansers, acteurs en musici.

Theater op school

Benieuwd wat NEOS kan betekenen op jouw school? Onze programmeur vertelt je graag alles over ons voorstellingsaanbod. Neem contact op voor een afspraak via team@neoscultuuronderwijs.nl. 

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.