Diensten

Training

Kennis overbrengen en kennis samenbrengen. Dat is een van de expertises van NEOS. Via verschillende trainingen helpen we je jouw kennis op het gebied van cultuuronderwijs te verdiepen en verbreden.

Visie en beleidsontwikkeling
Trainingen, Voortgezet onderwijs

Visie en beleidsontwikkeling

Wat is de visie van jouw school op cultuuronderwijs? Hoe zorg je voor draagvlak onder collega’s. Om cultuuronderwijs een vaste betekenisvolle plaats te geven in het curriculum is er draagvlak nodig. Draagvlak in het team, bij de directie en het bestuur van de school.

Leerkracht po
Leerkracht vo
NEOS teamtraining
Trainingen, Voortgezet onderwijs, Primair onderwijs

NEOS teamtraining

Cultuuronderwijs écht een plek geven op jouw school. Soms is het fijn om daar wat ondersteuning bij te krijgen. NEOS kan dit doen in de vorm van een teamtraining. Bij jou op school, tijdens een bijeenkomst of studiedag.

Creatieve professionals
NEOS Zomeracademie
Trainingen, Netwerk, NEOS Academie

NEOS Zomeracademie

Voor creatieve professionals organiseert NEOS cultuuronderwijs ieder jaar de Zomeracademie. Start het nieuwe schooljaar vol inspiratie en relevante input op het gebied van cultuuronderwijs!

Leerkracht po
ICC-cursus met certificaat
Trainingen, Primair onderwijs, NEOS Academie

ICC-cursus met certificaat

De Intern Cultuurcoördinator (ICC'er) regelt de cultuurzaken op een basisschool. Je maakt en implementeert beleid en visie rondom cultuur en zorgt voor schoolbrede inkoop van activiteiten. Heb je interesse om deze rol in jouw school te vervullen als gecertificeerd ICC'er? Meld je dan nu aan voor de ICC-cursus, gegeven in Amersfoort/Leusden door NEOS.

Leerkracht vo
Training Cultuurcoördinator Voortgezet Onderwijs
Trainingen, Voortgezet onderwijs, NEOS Academie

Training Cultuurcoördinator Voortgezet Onderwijs

Vijf inspirerende bijeenkomsten boordevol kennis en vaardigheden voor goed cultuuronderwijs op school. Dat is wat je gaat meemaken in de Training Cultuurcoördinator Voortgezet Onderwijs. Ook in het schooljaar 2024-2025 kun je deze training kosteloos volgen.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.