WereldBurgerschap traject

Goed burgerschaponderwijs begint bij een visie en beleid die passen bij de identiteit van jouw school of schoolbestuur. Tijdens het traject Wereldburgerschap van Fawaka, geef je op gestructureerde wijze invulling aan burgerschap.

traject wereldburgerschap
Informatie
Aanbod voor
po
Locatie activiteit

Op school

Wanneer

Duur

Deelnemers

Bekijk later opnieuw
Delen
amersfoort ontketent educatie
Heb je een vraag?

Neem contact op met onze adviseurs.

Aanbieder: Fawaka Wereldburgerschap
Locatie: Op school
Niveau: Directie en onderwijspersoneel in het primair onderwijs
Kosten: In overleg (vanaf €6.000,- ex BTW)

Goed burgerschaponderwijs begint bij een visie en beleid die passen bij de identiteit van jouw school of schoolbestuur. Fawaka WereldBurgerschap heeft al met tientallen scholen en besturen aan de visie en het beleid op (wereld)burgerschap gewerkt en helpt jou ook graag verder.

De benadering is pragmatisch en “bottom-up”. Het startpunt is wat jouw school al doet en hoe jouw school zich verder wil ontwikkelen. De school geeft de implementatie zelf vorm, waardoor er vanaf het begin
draagvlak onder de docenten ontstaat. Fawaka begeleidt dit proces, wat scholen ervaren als werkdrukverlagend. Daarnaast biedt Fawaka passende trainingen met betrekking tot (wereld)burgerschap thema’s.

Leerdoelen

Je ontwikkelt een visie op (wereld)burgerschap en gaat aan de slag met het opzetten van een meetbaar (wereld)burgerschapcurriculum dat verweven zit in het totale curriculum en voldoet aan eisen van de inspectie.

Meer informatie
Op de website van Fawaka lees je meer over dit traject op maat.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.