Nieuws & Updates, Buitenschools

Cultuur@Cruyffcourts: gratis creatieve workshops voor kinderen in het Soesterkwartier

Combineer vechtsport met acrobatiek en muziek met capoeira, of schrijf je eigen song tijdens een workshop songwriting. Voor jongeren tussen de 8 en 12 jaar zijn er de komende weken iedere dinsdag en woensdag van 15:00 tot 16:00 uur verschillende workshops op het Cruyfff Court in het Amersfoortse Soesterkwartier. Deelname is gratis en vooraf aanmelden niet nodig.

Datum
13 september 2022
Geschreven door
NEOS cultuuronderwijs

Iedere dinsdag en woensdag middag voor iedereen van 8 tot 12 jaar

Aftrap door straatvoetballer Nasser el Jackson

Dinsdag 13 september is de aftrap van de tweede editie van Cultuur@cruyffcourts op het Cruyffcourt aan de Dollardstraat. C@CC wordt om 14:45 u feestelijk geopend door straatvoetballer Nasser el Jackson. Aansluitend kun je meedoen aan een workshop Circus of Capoeira.

Kinderen kunnen van 13/9 tot en met 5/10 iedere dinsdag en woensdag van 15:00 tot 16:00 uur mee doen aan verschillende gratis workshops, verzorgd door creatieve experts uit de buurt.  Zie voor meer informatie over het programma van Cultuur@Cruyffcourts de webpagina van Amersfoort.

Over Cultuur@Cruyffcourts

Cultuur@Cruyffcourts is een samenwerking tussen de Cruyff Foundation en het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Het project legt verbinding tussen sport en cultuur zodat nog meer kinderen zich kunnen uitleven op Cruijff courts. Als kinderen na het project graag een cultuur cursus willen volgen en het gezin kan de kosten niet betalen, dan kan daarvoor een aanvraag gedaan worden bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

NEOS Cultuuronderwijs is de lokale producer van CruyffCoarts in Amersfoort. Er wordt gewerkt met lokale initiatieven zoals Circus Amersfoort, Capoeira en zangeres Sheila van de Weerd.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.