Zomeracademie: Workshop Cross Arts / Creative Music Making

Inspireer, verbind en creëer samen in een creatieve workshop.

De Veerensmederij

Workshop Cross Arts / Creative Music Making

Tijdens deze teambuilding-sessie onder begeleiding van Guy beleef je samen met anderen een creatief proces. In een energieke groepssetting en geïnspireerd door de omgeving en elkaar creëren we nieuwe kunst. Hierbij zet je je verbeeldingskracht, creativiteit en je eigen kunstvak in. De workshop volgt drie fasen van het creatieve groepsproces: het opbouwen van een effectieve groepsdynamiek, het co-creëren en kunst maken en het reflecteren en verkennen hoe je deze fases kunt inzetten in je eigen beroepspraktijk. Neem voor deze workshop vooral je instrument mee, ook als je niet werkzaam bent in de muziekeducatie.

Over Guy Wood

Guy Wood is drummer, producer en maatschappelijk betrokken muziekmaker. Hij produceert en vertolkt muziek voor verschillende contexten, mensen en plaatsen. Zijn doel is om door middel van muziek op innovatieve wijze (maatschappelijke) impact te creëren en dat doet hij het liefste samen met anderen.

Guy studeerde muziek aan Guildhall School of Music & Drama in Londen. Als drummer en producer werkt hij op het snijvlak van elektronische muziek/danscultuur en hedendaagse jazz en klassieke muziek. Als muziekmaker is Guy gericht op het creëren van maatschappelijke relevantie en inclusiviteit bij elke gelegenheid. Guy is medeoprichter van WW Records, Stichting The Mystifiers en kernfaculteitslid van de NAIP European Music Masters, die nieuwe processen in co-creatie en collaboratieve, interdisciplinaire artistieke praktijk verkent

Guy Wood

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.