Netwerk

Netwerkbijeenkomst creatieve professionals

Na een succesvolle Zomeracademie vindt dit najaar de volgende netwerk- en scholingsbijeenkomst plaats voor creatieve professionals.

Na een succesvolle Zomeracademie vindt dit najaar de volgende netwerk- en scholingsbijeenkomst plaats voor creatieve professionals. Sluit je aan bij de NEOS community en zet zaterdagochtend 27 november tussen 9.00 en 14.00 uur in de agenda.

Bekijk hier het programma

Het thema Verbinding loopt als een rode draad door het programma. Verbinding tussen creatieve professionals onderling, verbinding tussen de creatieve professional en de leerling, maar ook de verbinding tussen leerlingen onderling.

Hierbij stellen we de volgende vragen centraal: Hoe vind ik aansluiting bij de (cultureel) diverse leerlingpopulatie op al die verschillende scholen? Hoe sluit ik aan bij de belevingswereld van een kind of jongere en hoe bied ik hen tegelijkertijd nieuwe perspectieven? Kan kunst dienen om elkaars taal te verstaan en bruggen te bouwen en welke rol heb ik als kunstvakdocent/kunstenaar daarin?

In een dialoog samen met vakgenoten en onder begeleiding van docent en programmamaker Karim Amghar, bekend van de tv-serie Karim pakt zijn kans, zoeken we naar antwoorden.

Eind oktober maken we het gehele programma en de locatie bekend. Wij kijken weer uit naar een inspirerende ontmoeting met jullie!

Netwerkbijeenkomst 27 november

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.