Netwerk, Voortgezet onderwijs, NEOS Academie

Inspiratiebijeenkomsten voortgezet onderwijs

Bij elkaar komen met vakgenoten. Overkoepelende thema's bespreken en je laten inspireren op het gebied van cultuuronderwijs. Dat zijn de NEOS netwerkbijeenkomsten voor het voortgezet onderwijs.

Een aantal keer per jaar organiseert NEOS een netwerkbijeenkomst voor het voortgezet onderwijs. Het doel van deze bijeenkomsten is om vanuit vakoverstijgende thema’s kunstvakdocenten en hun collega’s te inspireren én samen te brengen.

Samen leren en samen ontwikkelen staat immers centraal bij deze bijeenkomsten. Hier vinden we het belangrijk om naast het werkveld bij elkaar te brengen ook onze aanbieders bij elkaar te brengen. Zo werken we o.a. samen met Filmhub Midden of Bibliotheek Eemland om te kijken hoe we brede thema’s samen over de bühne kunnen brengen.

De netwerkbijeenkomsten organiseren we altijd rondom een centraal thema dat zowel voor de kunstvakdocent als andere collega’s interessant is. Op deze manier willen we bijdragen aan cultuureducatie in alle lagen van het onderwijs en dagen we uit om cultuuronderwijs vakoverstijgend in te zetten.

Agenda

Benieuwd wanneer er weer een bijeenkomst voor het voorgezet onderwijs plaatsvind? Bekijk het hier in onze agenda.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.