Zomeracademie 2023: Storytelling

Deze workshop, met de focus op storytelling, neemt deelnemers op een actieve manier mee in de werkmethodes van Vocal Statements.

  • Donderdag 24 augustus
  • 10.00 – 12.00 uur
  • Creatieve proces

Vind je stem en deel wie je bent. Vocal Statements wil met muziekeducatie bijdragen aan de empowerment van jongeren uit krachtwijken. Tijdens de workshops Storytelling staat het creëren van verbinding centraal aan de hand van persoonlijke verhalen. Op een actieve manier word je meegenomen in de werkmethodes van Vocal Statements en geven Adanma Okoro (theater docent) en ArendJan Averink (docent muziek) concrete tools en opdrachten.

Vocal Statements
Door middel van samen zingen en storytelling werkt Vocal Statements met jongeren die opgroeien in krachtwijken aan de ontwikkeling van hun eigen stem. Een team van bevlogen muziek- en kunstvakdocenten maakt cultuureducatieprojecten op maat in het vmbo, praktijkonderwijs, speciaal onderwijs en mbo.

Adanma Okoro werkt als coach, docent en jaar-coördinator bij Pact+ mbo theater, bij theatergezelschap Degasten als theatermaker en is teamcoach bij Vocal Statements. Daarnaast is ze eigenaar van Danstheater ROAD. Haar expertise zit in makerschap en interdisciplinair werken.

ArendJan Averink is opgeleid als muziekdocent en muzikant. Zijn expertise ligt op het gebied van samen muziek creëren, in gesprek zijn met een groep en groepsprocessen. Daarnaast is hij telkens weer op zoek om vanuit menselijkheid en gelijkwaardigheid met leerlingen te werken.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.