01 nov 2023

Netwerkbijeenkomst primair onderwijs

Woensdag 1 november organiseren we weer een inspirerende bijeenkomst voor het primair onderwijs.

Cultuureducatie met Kwaliteit NEOS Cultuuronderwijs
Informatie
Datum
01 november 2023 - 01 november 2023
Ben jij erbij?

Meld je nu aan voor de bijeenkomst

Ben jij Intern Cultuurcoƶrdinator in het primair onderwijs of leerkracht en geĆÆnteresseerd in cultuuronderwijs? Kom dan naar onze netwerkbijeenkomst op dinsdag 1 november.

Basistraining spelen met film

De netwerkbijeenkomst van 1 november staat in het teken van filmeducatie voor de onderbouw. Kinderen worden van jongs af aan omringd door bewegend beeld & geluid. Wat doe je met film in groep 1, 2 & 3? Welke films dragen bij aan de verbeelding? Wat kun je van film leren en hoe verwerk je film in je lessen?

Tijdens de bijeenkomst zal ‘Taartrovers‘ een inspirerende training verzorgen op het gebied van filmeducatie voor de onderbouw.

De training geeft een introductie in filmeducatie voor jonge kinderen. Je leert waar je geschikte films kunt vinden en welke lessen je eraan kan verbinden. Maar je gaat ook zelf aan de slag. In verschillende kleine workshops ervaar je zelf hoe je op een speelse manier kinderen film laat ontdekken, niet alleen met je ogen en oren, maar met alle zintuigen! Tenslotte krijg je tips waar je online films en lessen voor het jonge kind kunt vinden, zodat je wat je hebt geleerd direct en eenvoudig kan toepassen.

Programma en informatie

  • Datum: 1 november 2023
  • Locatie: lokaal 4.3 Eemhuis
  • Programma
    • 15.00 inloop
    • 15.30 Start training
    • 17.00 Afsluitende borrel

Deelname aan de bijeenkomst en training is gratis. Wel vragen we je om je vooraf aan te melden. De training is geschikt voor alle ICC’ers en/of leerkrachten in de onderbouw.

Meld je hier aan voor de netwerkbijeenkomst

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.