Express yourself! Taalverrijking door cultuuronderwijs

NEOS organiseert op woensdag 20 maart i.s.m. het lectoraat Kunsteducatie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten de Conferentie Cultuuronderwijs 2024 met als thema: Express yourself; taalverrijking door cultuuronderwijs.

NEOS Cultuur Conferentie 2024 — Express yourself! Taalverrijking door cultuuronderwijs

Hoe talig is kunst zelf? Wat kunnen we leren van de blik van de kunstenaar? Hoe dragen kunstvakken bij aan de taalontwikkeling van kinderen?

Tijdens de Conferentie Cultuuronderwijs 2024 gaan we in op de relatie tussen kunst en taal. Aan de hand van praktische en inspirerende workshops op het gebied van muziek, dans, theater en literatuur ervaar je hoe kunst en cultuur de taalontwikkeling van kinderen en jongeren stimuleren. Want kunst is taal en taal is kunst.

Vanwege een overweldigend aantal aanmeldingen is de Conferentie Cultuuronderwijs 2024 vol. Wil je op de reservelijst geplaatst worden, meld je dan hieronder aan voor de wachtlijst.

Meld je hier aan voor de reservelijst 

Programma Conferentie Cultuuronderwijs 2024

Locatie: Prodentfabriek Amersfoort

De conferentie wordt georganiseerd in de Prodentfabriek in Amersfoort, centraal gelegen in onze stad. We moedigen aan om op de fiets te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan is er voldoende parkeergelegenheid bij Parkeergarage Eemplein.

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

De Conferentie Cultuuronderwijs 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door lectoraat Kunsteducatie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Logo HKA

Conferentie Cultuuronderwijs 2024 is vol!

Wil jij er alsnog bij zijn 20 maart?

Meld je nu dan nu aan voor de reservelijst. Uiterlijk een week voor de conferentie laten we je weten of er nog plek is.

Aanmelden voor de reservelijst Conferentie Cultuuronderwijs 2024

Aftermovie Conferentie Cultuuronderwijs 2023

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.