Nieuws & Updates, Lesmateriaal

Inschrijvingen Kunstkeien geopend

Het aanbod binnen het programma Kunstkeien is bekend voor schooljaar 2023-2024! Wil je als school kennismaken met cultuuronderwijs? Dan kun je starten met het cultuureducatieprogramma Kunstkeien.

Datum
7 april 2023
Geschreven door
NEOS cultuuronderwijs

Schrijf je nu in voor Kunstkeien

Kennismaken met cultuuronderwijs? Dan kun je starten met het cultuureducatieprogramma Kunstkeien. Via Kunstkeien maken leerlingen kennis met kunst en cultuur in hun eigen culturele omgeving.

Kunstkeien
Kunstkeien bestaat uit twee onderdelen: maak het mee en maak het zelf. Via een theatervoorstelling of een museumbezoek beleeft iedere leerling kunst en cultuur. Het meemaken van kunst en kennismaken met professionals staat centraal. Het zelf maken van kunst heeft een plek in het keuzemenu van Kunstkeien. Iedere leerling neemt deel aan een project (een lessenserie of activiteit) uit het keuzemenu. De leerling maakt op actieve wijze kennis met één van de kunstdisciplines.

Inschrijven
Inschrijven voor Kunstkeien is mogelijk tot en met 14 april 2023 en kan via deze link. Het rooster voor Kunstkeien wordt voor de zomervakantie van 2023 toegestuurd. De aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Schrijf je dus snel in!

Download de brochure
Nieuwsgierig naar het aanbod voor komend schooljaar en benieuwd wat we allemaal hebben samengesteld? Download dan nu hier de Kunstkeien brochure.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.