Inspiratie, Lesmateriaal, Het jonge kind

NEOS Cultuuronderwijs zoekt Peuters!

Kom op vrijdag 7 juli rollen, dansen, kruipen, zingen en trommelen met jouw peuter!

Datum
6 juni 2023
Geschreven door
NEOS cultuuronderwijs

Op vrijdag 7 juli 2023 tussen 9.30 en 11.30 uur organiseert NEOS cultuuronderwijs in het Eemhuis in Amersfoort een gratis dans- en muziekochtend voor peuters.

Instructies voor pedagogisch medewerkers

De NEOS-docenten Kim Bosch (muziek) en Valerie Luijten (dans) gaan met kinderen tussen de twee en vier jaar aan de slag met een aantal leuke opdrachten op het gebied van dans en muziek, die gefilmd zullen worden. Fragmenten uit dit filmmateriaal gebruiken we voor een tutorial (een instructiefilmpje) voor pedagogisch medewerkers, zodat zij geïnspireerd raken om meer met muziek en dans te doen op de voorscholen en kinderdagverblijven in de regio Amersfoort.

Ben  – of ken  – jij een ouder met peuter die dit leuk vindt? Stuur vóór 1 juli een mail met daarin de naam van het kind, de geboortedatum en je telefoonnummer naar saskia@neoscultuuronderwijs.nl, dan ontvang je snel daarna meer info.

Wat belangrijk is om te weten:

  • de kinderen krijgen twee keer een half uurtje les, met tussendoor een pauze van een kwartier met iets te drinken;
  • als ouder mag je aan de zijkant blijven kijken, als dat tenminste niet te veel stoort (s.v.p. geen andere kinderen of volwassenen meenemen);
  • door je kind te laten meedoen, geef je toestemming voor het gebruik van het filmmateriaal waar je kind op staat, voor educatieve doeleinden;
  • zelf ontvang je als leuk aandenken ook het filmmateriaal.

Cultuuronderwijs voor de allerkleinsten

Bij NEOS cultuuronderwijs zetten wij ons in voor Kunst en cultuur voor alle kinderen en jongeren in de regio Amersfoort en Leusden. Daar horen ook de allerkleinsten bij in de leeftijd van 0-4 jaar. Samen met kinderopvangorganisaties en voorscholen ontwikkelen we verschillende programma’s om kinderen al op jonge leeftijd met kunst en cultuur in aanraking te laten komen.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.