Inspiratie, Nieuws & Updates

Afsluiting ICC-cursus bij Stadsatelier Amersfoort

Afgelopen week namen de cursisten tijdens de afsluitende bijeenkomst bij Stadsatelier Amersfoort hun ICC-diploma in ontvangst.

Datum
6 april 2023
Geschreven door
Linda Bouritius
Interesse in de ICC-cursus voor jouw school?

Afgelopen week sloten de interne cultuur coördinatoren van zeven Amersfoortse basisscholen de landelijke ICC cursus af bij Stadsatelier Amersfoort. De cursus bestond uit acht bijeenkomsten van circa 3 uur. Tijdens deze lessen ontvingen de deelnemers alle bouwstenen om een eigen cultuurbeleidsplan te schrijven.

Afsluiting ICC-cursus bij Stadsatelier Amersfoort

Tijdens de afsluitende bijeenkomst bij Stadsatelier Amersfoort hebben de cursisten een workshop letterdruk gedaan en maakten een quote dat ging over hun eigen cultuurplan. Aansluitend presenteerde iedereen zijn of haar cultuurplan.

We sloten de dag af met de diploma uitreiking. Met veel plezier zijn de officiële certificaten overhandigd. We zijn trots dat de deelnemers de landelijke certificering als Interne Cultuur Coördinator hebben mogen ontvangen.

Gefeliciteerd ICC’ers van Basischool de Bolster, ODS de Gondelier, Pallas Atheneschool, Kindcentrum de Breede hei, de Vlinderslag, het Christal Leusden en PWA Beekestein.

Interesse in een ICC-cursus op jouw school?
Deelname aan de ICC-cursus is gratis voor medewerkers van alle basisscholen in Amersfoort en Leusden. Benieuwd naar wat je van de cursus mag verwachten of interesse in meer informatie?  Meer informatie? Klik dan hier. In september start er weer een nieuwe editie.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.