Inspiratie

Extra informatie netwerkbijeenkomst Beeld en Taal

Maandag 2 oktober vond de Netwerkbijeenkomst voor het voortgezet onderwijs plaats. Een inspirerende bijeenkomst met als thema ‘Beeld en Taal’. Hieronder delen we handige aanvullende informatie en linkjes naar aanleiding van de bijeenkomst.

Keynote Caroline Wisse

Handige links naar aanleiding van de Keynote gegeven door Caroline Wisse:

Workshop Nienke Jorissen

Op iPads gingen de deelnemers aan de slag met het gratis editprogramma CapCut. De resulaten van de workshop van Nienke zijn hier terug te vinden.
Meer informatie over de workshop van Nienke kun je vinden op deze pagina. Heb je vragen over de workshop? Of interesse om de workshop ook bij jou op school te boeken? Neem contact op met Nienke: info@nienkejorissen.nl.

Workshop Jurjen Dijkstra

De deelnemers gingen met behulp van een werkblad en een beoordelingsformulier, gemaakt door Bekijk ‘T, zelf aan de slag.
Meer informatie over het project waar Jurjen’s workshop over ging vind je op deze pagina. Meer informatie of interesse in de workshop op jouw school? Mail dan jurjen@filmhubmidden.nl.

Workshop Willard Mans

Tijdens de workshop over Graphic Novels nam Willard ons mee in de wereld van de Graphic Novels en gaf hij tips hoe deze in te zetten op de leeslijst. Meer weten over wat je met Graphic Novels in de klas kan doen en de persoonlijke favorieten van Willard vind je hier.

Extra tips

Scholieren aan het lezen krijgen? Op Boek voor Nederlands zijn boektrailers te vinden. Een leuke website die laat zien hoe film direct ingezet wordt om lezen te bevorderen.

Zelf nog een tip naar aanleiding van de bijeenkomst? Laat het ons weten en stuur je tip naar team@neocultuuronderwijs.nl.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.