Kunst voor alle zintuigen

NEOS x KleintjeKunst

Sinds 2022 slaan NEOS en Kleintjekunst de handen in een om culturele programmalijn te ontwikkelen voor de allerkleinsten binnen onze doelgroep. 

Kleintjekunst X NEOS — Amersfoortste kunstenaars bieden kunstperformances voor de allerkleinsten.

Bij KleintjeKunst ontwikkelt iedere kunstenaar een zintuiglijk spel dat hij met materialen tot leven brengt en daarmee de nieuwsgierigheid van de kinderen wekt. Ze communiceren daarbij met lichaamstaal, geluid, mimiek en beelden. Materialen nemen in interactie met de kunstenaar allerlei vormen aan en maken verschillende geluiden. Maar alles blijft open voor de eigen interpretatie, om zo de kinderen de ruimte te geven om te fantaseren, te associëren en verschillende betekenissen te onderzoeken.

Een NEOSxKleintjeKunst performance op jouw peuterlocatie? — Neem nu contact met ons op!

Nieuwsgierig wat wij met de NEOSxKleintjeKunst performances op jouw kinderopvanglocatie of voorschool kunnen betekenen?

Inmiddels hebben we vijf verschillende performances en kunstenaars in ons aanbod. Bij allemaal staat de zintuigelijke ervaring voorop en is er volop ruimte voor de peuters dit zelf te ervaren. Graag kijken we samen welke performance het beste bij de specifieke groep peuters past.
Interesse? Stuur een e-mail naar Anne Wiersma voor meer informatie.

Meeste gestelde vragen NEOSxKleintjeKunst

Bekijk hieronder de meeste gestelde vragen rondom NEOSxKleintjeKunst

  • Hoe boek ik een NEOSxKleintjekunst performance voor mijn organisatie?

    Performances kunnen direct bij NEOS worden geboekt. Aan de hand van de planning en beschikbare kunstenaar gaan we kijken welke performance op jouw locatie uitgevoerd kan worden.

  • Wat zijn de kosten van een NEOSxKleintjeKunst performance

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

  • Hoelang duurt een NEOSxKleintjeKunst performance?

    Gemiddeld duurt de uitvoering tussen de 30-45 minuten. We zijn ons bewust van de korte spanningsboog van de allerkleinsten, maar willen ook iets kwalitatiefs neerzetten. Door een deel van de performance interactief te maken worden de kinderen snel onderdeel van de performance.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.