Kunst voor alle zintuigen

NEOS x KleintjeKunst

Sinds 2022 slaan NEOS en Kleintjekunst de handen in een om culturele programmalijn te ontwikkelen voor de allerkleinsten binnen onze doelgroep. 

Kleintjekunst X NEOS — Amersfoortste kunstenaars bieden kunstperformances voor de allerkleinsten.

Bij KleintjeKunst ontwikkelt iedere kunstenaar een zintuiglijk spel dat hij met materialen tot leven brengt en daarmee de nieuwsgierigheid van de kinderen wekt. Ze communiceren daarbij met lichaamstaal, geluid, mimiek en beelden. Materialen nemen in interactie met de kunstenaar allerlei vormen aan en maken verschillende geluiden. Maar alles blijft open voor de eigen interpretatie, om zo de kinderen de ruimte te geven om te fantaseren, te associëren en verschillende betekenissen te onderzoeken.

Een NEOSxKleintjeKunst performance op jouw peuterlocatie? — Neem nu contact met ons op!

Nieuwsgierig wat wij met de NEOSxKleintjeKunst performances op jouw kinderopvanglocatie of voorschool kunnen betekenen?

Inmiddels hebben we vijf verschillende performances en kunstenaars in ons aanbod. Bij allemaal staat de zintuigelijke ervaring voorop en is er volop ruimte voor de peuters dit zelf te ervaren. Graag kijken we samen welke performance het beste bij de specifieke groep peuters past.
Interesse? Stuur een e-mail naar NEOS voor meer informatie.

Kunstperformances voor de allerkleinsten

Bekijk ons aanbod Kleintjekunst performances

Meeste gestelde vragen NEOS x Kleintjekunst

Bekijk hieronder de meeste gestelde vragen rondom NEOS x Kleintjekunst

 • Hoe boek ik een NEOS x Kleintjekunst performance voor mijn organisatie?

  Wil je een Kleintjekunst performance op jouw locatie(s) boeken? We maken graag een offerte voor je. Let hierbij op de volgende voorwaarden:

  • De kunstenaars spelen hun performance minimaal tweemaal per boeking. De tweede performance wordt op dezelfde locatie of op een locatie in de buurt gespeeld. We houden hiermee rekening in het maken van de offerte.
  • De duur van de performance is circa 45 minuten. We plannen de performances één uur om zeker te zijn dat alles klaar staat en opgeruimd is binnen dit tijdblok.
  • Aan de hand van de planning en beschikbare kunstenaar gaan we kijken welke performance op jouw locatie uitgevoerd kan worden.

  Meer informatie of een performance boeken? Neem dan contact op met NEOS via team@neoscultuuronderwijs.nl.

 • Wat zijn de kosten van een NEOS x Kleintjekunst performance

  Richtprijs is 200 euro voor twee performances die achter elkaar worden afgenomen.

 • Hoelang duurt een NEOS x Kleintjekunst performance?

  Gemiddeld duurt de uitvoering tussen de 30-45 minuten. We zijn ons bewust van de korte spanningsboog van de allerkleinsten, maar willen ook iets kwalitatiefs neerzetten. Door een deel van de performance interactief te maken worden de kinderen snel onderdeel van de performance.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.