Onze diensten voor het primair onderwijs

Primair onderwijs

NEOS inspireert docenten en ICC'ers met verschillende diensten. Van het uitvoeren van het CmK programma tot teamtrainingen op maat tot mede ontwikkelen van een cultuuraanpak op school.

Leerkracht po
Leerkracht vo
Programma Rijke Schooldag
Programma's, Voortgezet onderwijs, Primair onderwijs

Programma Rijke Schooldag

Kinderen en jongeren hebben recht op gelijke kansen. Een ieder moet zijn talenten kunnen ontdekken en zich volledig kunnen ontwikkelen, ongeacht achtergrond of financiële situatie. De Rijke Schooldag is in het leven geroepen om alle kinderen de kans te geven om zich verder te verrijken door deel te kunnen nemen aan leuke sportieve en culturele activiteiten.

Leerkracht po
Leerkracht vo
NEOS teamtraining
Trainingen, Voortgezet onderwijs, Primair onderwijs

NEOS teamtraining

Cultuuronderwijs écht een plek geven op jouw school. Soms is het fijn om daar wat ondersteuning bij te krijgen. NEOS kan dit doen in de vorm van een teamtraining. Bij jou op school, tijdens een bijeenkomst of studiedag.

Leerkracht po
Cultuureducatie met Kwaliteit
Advies, Programma's, Primair onderwijs

Cultuureducatie met Kwaliteit

Het programma Cultuureducatie met Kwaliteit maakt kunst in de klas toegankelijk en verbetert de kwaliteit van cultuureducatie in het basisonderwijs.

Leerkracht po
Programma Kunstkeien
Programma's, Primair onderwijs

Programma Kunstkeien

Het aanbod binnen het programma Kunstkeien is bekend voor schooljaar 2024-2025! Scrol naar beneden en schrijf je snel in!

Leerkracht po
ICC Netwerkbijeenkomsten
Netwerk, Primair onderwijs, NEOS Academie

ICC Netwerkbijeenkomsten

Intern Cultuur Coördinatoren ontmoeten elkaar, wisselen ervaringen uit en doen inspiratie op tijdens de ICC Netwerkbijeenkomst.

Leerkracht po
ICC-cursus met certificaat
Trainingen, Primair onderwijs, NEOS Academie

ICC-cursus met certificaat

De Intern Cultuurcoördinator (ICC'er) regelt de cultuurzaken op een basisschool. Je maakt en implementeert beleid en visie rondom cultuur en zorgt voor schoolbrede inkoop van activiteiten. Heb je interesse om deze rol in jouw school te vervullen als gecertificeerd ICC'er? Meld je dan nu aan voor de ICC-cursus, gegeven in Amersfoort/Leusden door NEOS.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.