Onze diensten voor het voortgezet onderwijs

Je ondersteunen bij een subsidie aanvraag, meedenken over de invulling van de Rijkeschooldag of een aanpak op maat. NEOS inspireert middelbare scholen met haar expertise op het gebied van cultuuronderwijs.

Visie en beleidsontwikkeling
Trainingen, Voortgezet onderwijs

Visie en beleidsontwikkeling

Wat is de visie van jouw school op cultuuronderwijs? Hoe zorg je voor draagvlak onder collega’s. Om cultuuronderwijs een vaste betekenisvolle plaats te geven in het curriculum is er draagvlak nodig. Draagvlak in het team, bij de directie en het bestuur van de school.

Leerkracht vo
Inspiratiebijeenkomsten voortgezet onderwijs
Netwerk, Voortgezet onderwijs, NEOS Academie

Inspiratiebijeenkomsten voortgezet onderwijs

Bij elkaar komen met vakgenoten. Overkoepelende thema's bespreken en je laten inspireren op het gebied van cultuuronderwijs. Dat zijn de NEOS netwerkbijeenkomsten voor het voortgezet onderwijs.

Leerkracht po
Leerkracht vo
Programma Rijke Schooldag
Programma's, Voortgezet onderwijs, Primair onderwijs

Programma Rijke Schooldag

Kinderen en jongeren hebben recht op gelijke kansen. Een ieder moet zijn talenten kunnen ontdekken en zich volledig kunnen ontwikkelen, ongeacht achtergrond of financiële situatie. De Rijke Schooldag is in het leven geroepen om alle kinderen de kans te geven om zich verder te verrijken door deel te kunnen nemen aan leuke sportieve en culturele activiteiten.

Leerkracht po
Leerkracht vo
NEOS teamtraining
Trainingen, Voortgezet onderwijs, Primair onderwijs

NEOS teamtraining

Cultuuronderwijs écht een plek geven op jouw school. Soms is het fijn om daar wat ondersteuning bij te krijgen. NEOS kan dit doen in de vorm van een teamtraining. Bij jou op school, tijdens een bijeenkomst of studiedag.

Leerkracht vo
Financiering cultuureducatie in het vo
Voortgezet onderwijs

Financiering cultuureducatie in het vo

Wil je meer doen met cultuureducatie en hierbij samenwerken met een culturele partner in de stad? Of wil je een goedlopende samenwerking met een culturele partner verder uitbouwen en verstevigen? Er zijn diverse subsidiemogelijkheden voor cultuureducatie. NEOS adviseert en ondersteunt bij het aanvragen.

Leerkracht vo
Training Cultuurcoördinator Voortgezet Onderwijs
Trainingen, Voortgezet onderwijs, NEOS Academie

Training Cultuurcoördinator Voortgezet Onderwijs

Vijf inspirerende bijeenkomsten boordevol kennis en vaardigheden voor goed cultuuronderwijs op school. Dat is wat je gaat meemaken in de Training Cultuurcoördinator Voortgezet Onderwijs. Ook in het schooljaar 2024-2025 kun je deze training kosteloos volgen.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.